دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

حذف مجوز‌های صنایع دستی در حوزه تولیدات خانگی

وزیر گردشگری از حذف مجوز‌های صنایع دستی در حوزه تولیدات خانگی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 29
کد خبر: ۱۱۹۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، عزت الله ضرغامی در مراسم افتتاحیه پانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و سی و پنجمین نمایشگاه ملی صنایع دستی اظهار داشت: حلقه گم شده جمهوری اسلامی ایران در طول ۴۲ سال گذشته گردشگری است و با توجه به جایگاه اقتصادی و فرهنگی که دارد، باید عقب ماندگی‌های موجود را جبران کنیم.

وی افزود: ما در این مدت به سمت زیرساخت‌ها رفتیم، باید موانع را برداریم و معرفی درستی از توانمندی هایمان داشته باشیم.

وزیر گردشگری با بیان اینکه نمایشگاه امسال چیزی از نمایشگاه فیتور اسپانیا کم ندارد، گفت: صرفاً ابنیه تاریخی و اکوتوریسم ما فوق العاده نیست، حداقل ۲۰ حوزه مهم دیگر را داریم که به واسطه آن‌ها حداقل در منطقه جایگاه ویژه‌ای داریم.

ضرغامی با تأکید بر اینکه ما در وزارتخانه به دنبال برداشتن موانع و فراهم کردن تسهیلات برای فعالان این عرصه هستیم، گفت: تا پایان سال نشست بسیار مهمی تحت عنوان «تفویض اختیار» در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خواهیم داشت.

وی افزود: بسیاری از اختیارات تجمیع شده و موانع جدی برای گردش کار‌ها ایجاد می‌کند، ستادی به ریاست آقای دارابی تشکیل شده تا ده‌ها مسئولیت و وظیفه انباشته شده را که باعث کندی کار و بروکراسی خسته کننده می‌شود، به خود استان‌ها تفیض کند.

وی ادامه داد: در معاونت صنایع دستی هم مجوز‌هایی که برای تولیدات خانگی داده می‌شد برداشته می‌شود، یعنی با آیین نامه‌ای که اعلام می‌شود هر کجای کشور هر مجموعه‌ای که آمادگی تولید داشته باشد، نیاز به مجوز ندارد فقط در سامانه‌ای که معرفی می‌شود اعلام می‌کنند و ما هم وظیفه نظارتی خودمان را خواهیم داشت، البته کارگاه‌های بزرگ بحث شان جداست.

ضرغامی با تأکید بر اینکه در حوزه گردشگری بوم گردی باید توسعه بیشتری پیدا کند، گفت: خیلی‌ها به اتفاقات و حرکت‌های ضد فرهنگی که ممکن است در خانه‌های بومگردی رخ دهد اعتراض داشتند، من گفتم فرهنگی‌ترین حرکت در حوزه گردشگری همین بومگردی‌ها البته با نظارت همه جانبه است.

وزیر گردشگری تاکید کرد: برخلاف اینکه می‌گویند هتلدار‌ها مخالف بومگردی هستند، اتفاقاً آن‌ها موافق هستند، اما باید نظارت و کنترل صورت گیرد، عده‌ای می‌گویند باید مراقب قشر خاکستری بود، ما افتخار می‌کنیم خودمان جزو قشر خاکستری باشیم، آن‌هایی که خودشان را قشر سفید و قبه نور می‌دانند مراقب باشند در سیاهی فرو نروند، این تقسیم بندی‌ها ما را گرفتار کرده است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار